Menesty markkinoinnilla 

Tuntuuko siltä, ettei panostus markkinointiin tuo tarpeeksi tulosta ja yrityksen kasvu ei ota tuulta alleen? Markkinointi on myynnin edistämistä ja tarvitset sen toteuttamiseen keinoja jotka tuovat tulosta.

Suunnittelemme yhdessä yrityksesi markkinoinnin pääraamit joiden avulla sinun on mahdollista aloittaa systemaattinen, suunnitelmallinen ja ennen kaikkea tuloksia synnyttävä markkinointi.

Saat samalla vaihdettua ajatuksia ja kyseltyä mieltä askarruttavia seikkoja alan ammattilaiselta. Voit myös ostaa yhden kokonaisuuden kerrallaan, tai kaikki samassa projektissa.

Kohdemarkkinan suunnittelu

Ehdottomasti tärkein asia markkinoinnissa on hahmottaa persoona, joka sinulta ostaa. Minä autan sinua määrittämään kohderyhmäsi ja etsimään tuloksellisesti tietoa kohderyhmästäsi.

Kohderyhmän kirkastamiseksi järjestän sinulle Workshopin, jossa muodostamme yhdessä yrityksellesi ostajapersoonan jonka mukaan kohdennettu markkinointi suunnitellaan.

Palvelupolku


Palvelupolku on yksi tuotteistuksen tärkeimpiä kulmakiviä. Yrittäjän on tiedettävä miten hänen asiakkaansa matka taittuu läpi asiakaskokemuksen ja haluaako asiakas ylipäätään palata asiakkaaksi.

Minä autan sinua selkiyttämään oman palvelupolkusi. Autan sinua ymmärtämään asiakkaasi kokemusta ja parantamaan sitä entisestään. 

Markkinoinnin toimenpiteet

Autan sinua suunnittelemaan kohderyhmällesi toimivat markkinointitoimenpiteet.

Erityisesti opetan sinut hyödyntämään b2b jälkimarkkinointia ja yritykselle kerääntynyttä asiakastietoa jälkimarkkinoinnin ja lisämyynnin toimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Tämä sopii myös b2c yrityksille.

Miten yritykset 
hyötyvät markkinoinnin ​konsultoinnista?

Alla kerromme case asiakkaidemme itse kertomiaan mielipiteitä, miten markkinointikonsultointi on kehittänyt heidän liiketoimintaansa ja mitä he ovat siitä hyötyneet.

 1. "Myynti ja osaamisen esittely on helpompaa. Myyntitoimenpiteet tuottavat enemmän tuloksia ja olen saanut enemmän sellaisia asiakkaita, joita toivon." Lomakiinteistöjen vuokrausta
 2. "Oppimani tiedot markkinan ja liiketoiminnan nyansseista ovat auttaneet minua kehittymään ja ottamaan rohkeasti tarvittavia askeleita myynnin kehittämiseksi. Parasta on ollut se, ettei tarvitse olla yksin näiden asioiden kanssa"
 3. "Työskentely on ollut helppoa ja selkeää. Aikataulujen kommunikointi on ollut onnistunuta ja meidät on pidetty hyvin tietoisena prosessin eri vaiheista sekä aikataulun toteutumisesta."
 4. " Olen hyödyntänyt konsultoinnissa tekemiämme materiaaleja ja saanut aikaan hyviä tuloksia. Suurin hyöty mitä koen saavuttaneeni, on asioiden selkeys. Abstrakti suorittaminen mutupohjalta muuttui systemaattisemmaksi ja helpommin hahmotettavaksi"

Miten prosessi etenee?

1

Alkukeskustelu ja haastattelu

Valitse sinun yrityksesi budjettiin sopivin paketti ja varaa aloituspalaveri.

Varaa tästä

2

Tiedonhaku ja kilpailijakartoitus

Aloituspalaverin jälkeen teen yritystäsi varten tiedonhaun ja kilpailijakartoituksen, jonka avulla meidän on helpompi edetä workshopissa.

3

Workshop

Sovitaan ajankohta workshopille. Workshopin pituus vaihtelee palvelukokonaisuudesta riippuen, mutta se kestää 3-6 tuntia. Kaikkien osa-alueitten workshopiin varataan 2 työpäivää. 

4

Tyytyväinen asiakas

Lopputuloksena meillä on tyytyväinen asiakas, sinun yrityksesi menestyksen uudet raamit, joiden avulla toimintasi on järjestelmällisempää, tehokkaampaa ja oikein suunnattua.

Kohdemarkkina

900 alv 0%
 • Kirkastetaan yrityksen tarkka kohdeyleisö.
 • 2h työpaja
 • Alkututkimus & kilpailijakartoitus

Palvelupolku

1200 alv 0%
 • Suunnitellaan yrityksen myynnin palvelupolku
 • 4h työpaja
 • Alkututkimus & kilpailijakartoitus

Markkinoinnin toimenpiteitten suunnittelu

1800 alv 0%
 • Suunnitellaan markkinoinnin toimenpiteet
 • 6h työpaja
 • Alkututkimus & kilpailijakartoitus

Kaikki 3

3500 alv 0%
 • Kaikki 3 edellämainittua workshopia. Sisältää alkututkimuksen ja kilpailijakartoituksen


Miten maksan?

Konsultoinnin maksaminen tehdään kahdessa tai useammassa erässä.

1

Ensimmäinen lasku lähetetään
siirryttäessä projektin 2. vaiheeseen.
Se on 25% loppusummasta.

Ensimmäisen laskun suuruus on siis paketista riippuen 225 - 875 €.

2

Toinen maksuerä hoidetaan projektin lopussa.

Toisessa laskussa maksat 75% kokonaissummasta, eli paketista riippuen 675 - 2625 €

3

Voit myös pyytää lisäeriä.

Voimme sopia laskutuksen myös 3 tai 4 eräiseksi. Kysy rohkeasti sinulle sopivinta vaihtoehtoa.

Miksi Sinun yrityksesi tarvitsee näitä taitoja?

7  syytä:

1. parannat työskentelysi tehokkuutta ja helpotat työtäsi
2. markkinointiin laittamasi rahat työskentelevät huomattavasti tehokkaammin
3. Parannat luottamusta ja houkuttelet paremmin unelma-asiakkaitasi
4. Vähennät omaa stressiäsi ja ahdistusta markkinointiasioissa
5. Kasvatat brändisi arvoa
6. Luot parempilaatuisia liidejä
7. Kasvatat kokonaismyyntiäsi. 

Nyt on aika toimia.

Tänään teemme sinun yrityksesi tulevaisuuden.

Markkinointitaitojen tärkeys on näkynyt jokaisen asiakkaani menestystarinassa.

Olen toiminut markkinoinnin parissa 10 vuotta, ollut vuodesta 2018 saakka Kasvu Open sparraaja, sekä toiminut ELY-keskuksen apukonsulttina 2020. Siinä ajassa ehtii tutustua useisiin yrittäjiin.

Menestyviä asiakkaitani on yhdistänyt yksi taito, ja se on markkinoinnin ajantasainen suunnitteleminen ja niiden toteuttaminen sekä oikeitten osaajien hyödyntäminen. 

Lähes poikkeuksetta jokainen yrittäjä, joka suunnitteli ja toteutti markkinointiaan järjestelmällisesti, kertoi vapaa-aikansa määrän kasvaneen, myyntinsä kohentuneen ja asiakaskuntansa laadun parantuneen.

Olen sparrannut vuosien aikana satoja yrittäjiä näissä aiheissa, ja nyt sinulla on mahdollista saada nämä menestyksen työkalut käyttöösi.

Unohda epävarmuus ja tiedottomuus siitä, mitä pitäisi tehdä seuraavaksi. Sinun yrityksesi voi menestyä, jos toimit järjestelmällisesti tavoitteittesi eteen. Puhumattakaan siitä, että markkinoinnin suunnittelu on paljon hauskempaa yhdessä.

Jutellaan aiheesta lisää.

Varaa tapaaminen heti
tai lähetä minulle viestiä lomakkeen avulla:

Yrityksen yhteystiedot

Osoite

Kelatie 16 A2

Yrittäjä

Veera Anttila
Linkedin

S-posti

info@designva.fi

© Copyright 2019 Design V.A. - All Rights Reserved.