UIX suunnittelu

Ohjelmisto ei tuota ilman käyttäjiä.
Jokaisen ohjelmistotalon tavoitteena pitää olla
käyttäjäystävällisten palveluiden tuottaminen.

Käyttöliittymäsuunnittelu eli User interface ja Käyttäjäkokemussuunnittelu eli user experience käsittää verkkosivustojen, -kauppojen ja applikaatioitten käyttäjäkokemuksen suunnittelu- sekä kehitysprojektit.

Laadukas käyttäjäkokemus
varmistaa sovelluksen suosion.

Visuaalinen elämys ja tuotteen tai palvelun toimivuus  vaikuttavat suuresti ratkaisusi kannattavuuteen ja kilpailukykyyn.  Siksi me autamme yrityksiä UIX suunnittelun,  palvelumuotoilun ja markkinoinnin avulla.  
88% verkkokuluttajista ei todennäköisesti palaa sivustolle tai ohjelman pariin huonon kokemuksen jälkeen. Arvio palvelun uskottavuudesta perustuu 75% palvelun ulkoasuun.

Laadukas ja käyttäjää palveleva käyttöliittymä on ohjelmistotalon kilpailuvaltti,
sillä hyvin suunniteltu käyttöliittymä saa käyttäjän pysymyään palvelun parissa pitempään.

Ohjelmisto ei tuota ilman käyttäjiä.

Nykyaikainen yritys panostaa käyttäjäkokemukseen.

Digitaaliset asiakaskohtaamiset ovat nykyään yritysten suurimpia ja tärkeimpiä investointeja. Käyttäjille on vuosien saatossa muodostunut vakiokäytänteitä, jotka vaikuttavat palvelun käyttäjäkokemukseen. Ihmisten "pinna" lyhenee uhkaavasti ja enää kilpailussa ei riitä, että järjestelmä toimii. Sen pitää olla mukava käyttää, toimiva ja miellyttävän näköinen.

Panostamalla käyttäjäkokemukseen, panostat yrityksen kasvavaan liikevaihtoon. Meidän asiantuntemuksemme on käytettävissäsi.

Huono kokemus karkoittaa käyttäjän

%

Verkkopalvelun uskottavuus
perustuu ulkoasuun                           

%

Sivuston mobiiliversion on oltava
yhtä hyvä kuin tietokoneversion

%

Miten me palvelemme UI ja UX projekteissa?

UIX Suunnittelu

Verkkosivustojen, verkkokauppojen
sekä ohjelmistojen käyttöliittymä & käyttäjäkokemuksen kehitysprojektit tiiviissä kommunikaatiossa ja yhteistyössä asiakkaan kanssa.
tietokoneella ja mobiilissa.

90 € alv 0% / h
tai projektikohtaisesti urakkatarjouksena ja kuukausipakettina.

Tarkka työaika-arvio projektin mukaan tarjouksen yhteydessä.

UIX Auditointi & Valmennus

UIX Auditointi & valmennus on kätevä
vaihtoehto silloin, kun sovelluksen ulkoasu tehdään joko talon sisäisesti, tai vakituisen palvelumuotoilija-kumppanin kanssa, tai kun haluat kehittyä ohjelmistokehittäjänä tekemään parempaa käyttöliittymää.

Katso paketit tästä
Katso Case esimerkki tästä

Sovi tapaaminen ja jutellaan lisää. Se ei maksa mitään.

Palvelumme prosessi on 4 vaiheinen.


Prosessimme jokaisessa vaiheessa pidämme huolen,  että kommunikointi meidän,
teknisen toteutuksen ja asiakkaamme välillä on avointa ja aktiivista.

Pidämme huolen siitä, että asiakkaamme saa oikeasti käyttäjäystävällisen ratkaisun.
Tämä tarkoittaa sitä, että me emme ole joojoo ihmisiä. Me kerromme asiakkaalle, mikäli toivottu ratkaisu ei palvele asiakkaamme tavoitetta ja ehdotamme tarpeen vaatiessa käyttäjäystävällistä ratkaisua.

1. Alkukartoitus ja toimitettavien sopiminen

Alkukartoituksessa käydään aina läpi yrityksen tärkeimmät tavoitteet ohjelmiston tai palvelun suhteen, kriittiset tiedot joita asiakas tarvitsee asiakasmatkallaan sekä muut onnistuneen projektin kannalta relevantit seikat kuten brändin yhtenäisyys.

3. Projektille sovittujen toimitettavien toteutus

Kun rautalankamalli on valmis, aloitetaan palvelun kokonaisuuden suunnittelu. Käyttöliittymässä tämä tarkoittaa visuaalisia leiskoja, jotka miellyttävät käyttäjän silmää ja myötäilevät yrityksen brändiä,
mutta parantavat käyttäjäkokemusta

2. Tutkimus, wireframe tai parannusehdotukset

Toisessa vaiheessa luomme yritykselle palvelun "rautalankamallin" eli rakennuspiirustukset, jonka perusteella kokonaisuuden ulkoasu tuotetaan.4. Tekninen toteutus

Viimeisessä vaiheessa suunnitelma viedään toteutukseen ja asiat toteutetaan teknisesti. Teknisen toteutuksen jälkeen asiakas aloittaa seurannan jotta tiedetään, vaatiiko käyttäjäkokemus viilausta ja miten paljon kehitystyö tuottaa yritykselle.

Sovi tapaaminen ja jutellaan lisää. Se ei maksa mitään.

Portfolio

Tutustu muutamiin case esimerkkeihimme tästä.

Näin asiakkaamme kuvaavat yhteistyötämme.


  1. "Saamme nykyään enemmän varauksia verkkosivustomme kautta, kuin vanhan verkkosivuston ollessa verkossa. Tämä on mielestämme seurausta oikein jäsennellystä tiedosta sekä myyntiprosessin suunnittelusta. " - Mökkivuokrausta, Ylöjärvi
  2. "Otimme Veeran kanssa "tuumaamotunnin", jossa kävimme läpi erityisesti UI/UX -suunnitteluun liittyviä kysymyksiä, kontekstina startuppimme mobiilisovellus. Tunti oli erittäin antoisa ja minulle jäi monta hyvää vinkkiä mieleen etenkin UI-suunnitteluun liittyen. Ilmapiiri oli rento ja kannustava alan aloittelijallekin - suosittelen lämpimästi!" Antti Lähtevänoja - Invested
  3. "Olemme toteuttaneet Design VA:n kanssa useita projekteja vuosien aikana. Rohkeiden ja luovien ideoiden sparrailu on johtanut erinomaisiin lopputuloksiin. Yhteistyö on ollut joustavaa, ketterää ja proaktiivista."Tiia Perä - Bureau Real Estate Finland

Yrityksen yhteystiedot

Osoite

Kelatie 16 A2

Yrittäjä

Veera Anttila
Linkedin

S-posti

info@designva.fi

ÄLÄ JÄÄ KILPAILIJOISTASI JÄLKEEN.

Kehitä käyttäjäkokemustasi nyt ja menesty.
Sovi tapaaminen ja ryhdytään hommiin!

© Copyright 2023 Design V.A. - All Rights Reserved.