Mikä on Design VA
ja miksi se on olemassa?

Design VA syntyi alun perin mainostoimistoksi. Tarkoituksena oli tarjota asiakkaille pedanttia mainospalvelua, johon pystyi luottamaan.

2020 maailman tuulet kääntyivät, ja digitaaliset visuaaliset palvelut nousivat alan hittituotteeksi. Toimiston olemassaolon tarkoitus on yhä sama, ja sen rooli on korostunut entisestään pirstaloituneella toimialalla.


"Se kynä jolla tarinasi kirjoitat."

...Oli slogan, jolla kuvailin alusta saakka toimintaani. Tuntui hankalalta rajata itseään mihinkään tiettyihin kyvykkyyksiin, kun minun tärkein taitoni on aina ollut ongelmanratkaisu.

Olen divergentti ajattelija, eli luon useamman ratkaisun ongelmaan jonka jälkeen ratkaisut voidaan analysoida ja valita niistä toimivin.
Visuaalisena suunnittelijana ja markkinointikonsulttina annan sinulle idean siemeniä, joista kasvatamme joko yhdessä tai omin avuin menestystarinoita.

Olen toiminut mainosalalla jo vuodesta 2011 ja digitaalinen palvelumuotoilu astui kuvioihin 2018. Pääteesini työssä on jatkuva kehittyminen ja uusille ideoille avoin suhtautuminen.

Tottakai on myös mainittava, että olen lähtöisin

Etelä-Pohjanmaalta.

- Veera Anttila, Yrittäjä

Tiimi

Maria Ahonen

Copywriter ja
sisältömarkkinoinnin ammattilainen

Maria on työskennellyt markkinoinnin ja viestinnän parissa yli 10 vuotta. Hänen kynänsä on terävämpi kuin jääpiikki, ja parhaimmillaan Maria on sisältömarkkinoinnissa, senior-copyn töissä, lehdistötiedottamisessa ja kampanjamarkkinoinnissa. Out of the box -ideointi on tämän daamin supervoima. Hän ui siis luovassa kirjoitustyössä paremmin kuin kala vedessä.

Xinlei Zhou

UIX suunnittelu, 3D ratkaisut

Xinlei eli Lei on tuorehko palvelumuotoilun ammattilainen. Hänen hyvä visuaalinen näkemyksensä, peloton asenteensa ja laaja osaamisensa vakuutti niin, että Lei pyydettiin heti mukaan tiimiin ensi-tapaamisella.

Lein parhaita vahvuuksia on kansainvälisten UIX-projektien toteuttaminen, sekä aasian markkinalla toimimisen konsultointi. 

Antti Koskinen
Web kehittäjä, Wordpress & Woocommerce 

Kymmenen vuoden kokemuksella Antti taitaa niin isojen kuin pienienkin WordPress-sivustojen ja WooCommerce-verkkokauppojen tekemisen. Vuosien varrella myös Shopify on tullut Antille tutuksi.

Asiakkaamme kiittävät erityisesti Antin rauhallista ja kärsivällistä luonnetta projekteissa.

Teemu Myöhänen
Valokuvaus & videotuotannot

Teemu auttaa yrityksiä ja henkilöbrändejä erottumaan visuaaleilla valokuvien ja liikkuvan kuvan avulla, turvallinen asiakaskokemus ja laadukas lopputulos edellä. Lupsakka savolaisuus näkyy rentona mutta ammattimaisena ohjaamisena, joka välittyy myös kameraan ja siitä katsojalle. Teemu on taitava sekä stillissä että videoprojekteissa ja kykenee tyyliltään rouheaan lookiin, mutta muotoutuu moneen brändiin vaivatta.

Veeran 3 teesiä:


Nämä kolme sanontaa ohjaavat toimintaani.

01.

Maharotonta ei ookkaa.


Mä en tuumaa mitä me voitaas teherä vaan mitä me halutahan teherä.

Sitte me teherähän se.
Ei soo sen kummoosempaa.

02.

Mun kans soot hyvis käsis.


Haluan olla kaikille reilu, koska
riirooskin reilu muistetahan hyvällä.

Kun asiansa hoitaa kunnialla,
on omatunto puhras.
Kun mokaa, siitä kannetahan vastuu.

03.

Teherähän, mitä luvatahan.


Tärkein on kuitenki tietää mitä moomma sopinu, ja jotta ollahan samas käsitykses.

Työstä maksetahan ja
ylimäärääsiä ei laskutella
kun on hinta sovittu.

Näin minua suositellaan Linkedinissa.

1

Sirpa Lehtonen
Asiakas

Design VA Oy ja Veera Anttila, iso peukku ja lämmin suositus! 👍 😊 Erityisen laaja-alainen kokemus ja osaaminen yritysten markkinoinnista.

Jos itsellä ei ole taitoa, keinoja ja resursseja, niin Veera hoitaa hienosti koko homman ja itse saa tyytyväisenä ihailla asiakkaille suunniteltuja upeita juttuja. designva.fi ja Veeran blogi kannattaa laittaa seurantaan! 

2

Sami Wendell
Asiakas

Veera on näkemyksellinen ja lämmin henkinen markkinoinnin ammattilainen, jolta sujuu kokemukseni mukaan logot ja käyntikorttien suunnittelu käden käänteessä ja ammattitaidolla!
Samalla otteella valmistuvat nettisivut ja/tai kokonainen markkinointisuunnitelma, jossa yhdistyy kokemus ja näkemys lämmin henkiseen palveluun. Positiivinen yrittäjyys huokuu kaikessa ja vuorovaikutus on mutkattoman mukavaa ja tuloksellista. Firmani logo ja käyntikortit ovat hänen käsialaansa, josta voi olla helposti ylpeä!

3

Petri Tanninen
Asiakas

It has been a pleasure to help Veera towards end customers satisfaction.

It is rare to see someone so dedicated to reach common goals with that kind of ending.

Things have also always worked out beatyfully when I have needed her help.

5 out of 5 stars!

4

Maria Ahonen
Kollega

Veera is an open and approachable person who handles customer cases excellently, considering things from many different perspectives. Veera is artistic and very creative. A really top class professional!

5

Taru Ketonen
Asiakas

Asialtaasta, joustavaa ja laadukasta toimintaa. Veeran kans on helppo työskennellä projektissa kuin projektissa. Visuaalisesta osaamisesta erityiskiitos! 😍

ÄLÄ JÄÄ KILPAILIJOISTASI JÄLKEEN.

Kehitä käyttäjäkokemustasi nyt ja menesty.
Sovi tapaaminen ja ryhdytään hommiin!

© Copyright 2023 Design V.A. - All Rights Reserved.