Markkinointi pitää yrityksesi myynnin hengissä.

Myynti ja markkinointi tarvitsevat toisiaan. Etenkään ohjelmistotalojen inbound markkinointi ei kestä heikkoa markkinoinnin laatua, sillä saatujen myyntien määrä riippuu suoraan markkinointimateriaaleista ja strategiasta.

12 vuoden kokemuksella osaamme suunnitella
yrityksesi markkinoinnin tuottamaan vaakaasti tuloa
ja tukemaan sen kasvua.
 

Tarvitset siis apua markkinointiin?

 Taitoihimme kuuluvat mm. visuaalinen suunnittelu, SoMe kanavat (Linkedin, facebook, instagram, tiktok), sisällöntuotanto, asiakaskokemus ym. Autamme myös yritystäsi optimoimaan myyntisivunsa siten, että se saa mahdollisuuden nousta ChatGPT:n vastauksissa esiin sen miljoonille käyttäjille.

Konsultointi

- Business model canvas & palvelupolku
- Markkinointisuunnitelmat
- Sisältösuunnitelmat

Toteutus

- Copywriting
- Sosiaalisen median sisällöntuotanto
- Visuaaliset myynnin tukimateriaalit

Teemme markkinoinnin konsultointia yhteistyössä Materock Oy:n kanssa.

Ota yhteyttä ja varaa yrityksellesi ilmainen sparraussessio.

Miten yritykset 
hyötyvät markkinoinnin ​konsultoinnista?

Alla kerromme case asiakkaidemme itse kertomiaan mielipiteitä, miten markkinointikonsultointi on kehittänyt heidän liiketoimintaansa ja mitä he ovat siitä hyötyneet.

  1. "Myynti ja osaamisen esittely on helpompaa. Myyntitoimenpiteet tuottavat enemmän tuloksia ja olen saanut enemmän sellaisia asiakkaita, joita toivon." Lomakiinteistöjen vuokrausta
  2. "Oppimani tiedot markkinan ja liiketoiminnan nyansseista ovat auttaneet minua kehittymään ja ottamaan rohkeasti tarvittavia askeleita myynnin kehittämiseksi. Parasta on ollut se, ettei tarvitse olla yksin näiden asioiden kanssa"
  3. "Työskentely on ollut helppoa ja selkeää. Aikataulujen kommunikointi on ollut onnistunuta ja meidät on pidetty hyvin tietoisena prosessin eri vaiheista sekä aikataulun toteutumisesta."
  4. " Olen hyödyntänyt konsultoinnissa tekemiämme materiaaleja ja saanut aikaan hyviä tuloksia. Suurin hyöty mitä koen saavuttaneeni, on asioiden selkeys. Abstrakti suorittaminen mutupohjalta muuttui systemaattisemmaksi ja helpommin hahmotettavaksi"

Varaa tapaaminen ja keskustellaan markkinoinnista. 30 minuutin sparraus on aina ilmainen.

Voit lähettää meille sähköpostia tai whatsappia.

Info-sähköposti tavoittaa itse yrittäjän.

Osoite 

Kelatie 16 A2,
01450 Vantaa

Yrittäjä

Veera Anttila
Linkedin

S-posti
& puh. nro

info@designva.fi
050 511 6157

© Copyright 2023 Design V.A. - All Rights Reserved.