Meillä on muutama temppu hihassa uuden tuoteideasi saattamiseen markkinoille 

Ennen suurempia investointeja ja resurssien sitommista
suositellaan validoimaan tuotteen kysyntä.

Tähän suosittelemme kahta eri tapaa:
 

MVP Prototyyppi

MVP projektissa suunnittelemme yhdessä ideasi liiketoiminnan ja rakennamme sille MVP prototyypin (minimum viable product).

Miksi MVP prototyyppi? Sen avulla voidaan helposti demota potentiaalisille sijoittajille tuotetta, mutta myös kerätä palautetta suunnitellulta kohderyhmältä siitä, onko ratkaisu oikea kohderyhmän ongelmaan. MVP Prototyyppi on Business Finland innovaatiosetelikelpoinen projekti.

Validatore™

Yleisin syy startupin epäonnistumiselle on ratkaista ongelmaa jota ei ole olemassa ja jolle ei ole kysyntää. Ratkaisun sovittaminen asiakkaan ongelmaan on elinvoimaisen yrityksen peruspilari.

Validatore™ on palvelu, joka auttaa startuppeja validointivaiheessa. Rakennamme kanssasi tehokkaan landing pagen, joka auttaa sinua keräämään tarvittavaa tietoa ja ymmärtämään, kuinka potentiaaliset asiakkaat reagoivat ideasi. Näin voit olla varma, että ideasi on kannattava, ennen kuin investoit siihen paljon aikaa ja resursseja.


MVP - Minimum viable product

MVP projekti on pitkälle tuotteistettu kokonaisuus, jossa on selkeät osiot, joiden tekemisen lopputuloksena asiakkaalla on idean business model canvas, MVP-prototyyppi tuoteidean esittelyyn sekä pitchdeck.

Projektista osa voidaan rahoittaa hakemalla yritykselle Business Finlandilta innovaatioseteli -rahoitus

Projektin vaiheet:

1. Liiketoiminnan suunnittelu. Rakennetaan tuotteen liiketoimintaidea business model canvasin avulla. Tehdään empatiakartta käyttäjästä ja määritetään prototyypin toimintojen vaatimukset.


2. Selvitetään käyttäjäryhmän tarkemmat tarpeet ja se, onko ratkaisu ongelmaan sopiva. Rakennetaan käyttäjäpolku.


3. Rakennetaan tuotteesta klikattava prototyyppi, jonka avulla saadaan käsitys tuotteen toimivuudesta sille tarkoitetussa näyttökoossa.


4. Rakennetaan tuotteesta pitchdeck


5. Valmis mvp prototyyppi on mahdollista esitellä potentiaalisille sijoittajille.


Projektin kesto n. 4vkoa

Onko Validatore™ sittenkin parempi vaihtoehto sinun tilanteeseesi? Lue palvelusta lisää täältä.

Varaa tapaaminen ja keskustellaan ideastasi.

2023

Uusi tuote tarvitsee brändi-ilmeensä.

Miten kukaan tunnistaa tuotteesi, mikäli sille ei rakenneta heti alussa selkeää ja erottuvaa brändiä? Tunnettuuden ja uskottavuuden rakentaminen alkaa heti ensimmäisestä päivästä. Uudella yrityksellä tai tuotteella on vastassaan kaikki kakofonia, jota ihminen kohtaa arjessaan, ja ääni olisi saatava kuuluviin.

Kohderyhmästä riippuen ulkoasulla on omat kommervenkkinsä, eikä esimerkiksi tapahtumamateriaalien tilaaminen uutena osaajana aina mene ihan putkeen.

Design VA auttaa asiakkaitaan kaikissa markkinointiviestintään liittyvissä kysymyksissä, onhan meillä alalta jo pitkä kokemus. Oli kyse suurkuvatulosteista, logosuunnittelusta, tapahtumaopasteista, autoteippauksista tai ikkunateipeistä, me tunnemme parhaat tekijät ja tiedämme sudenkuopat.

Brändäyksen erilaisista palveluista:

Logosuunnittelu on yhä yleisin ostettu palvelu, kun puhutaan graafisen suunnittelun tuotoksista. Design VA:n logopaketti sisältää:

- Brief halutusta tyylistä, yrityksen väreistä ja muusta. 
- Useampia versioita, joista valita paras jatkojalostettavaksi
- 4 muutoskierrosta
- 5 eri tiedostomuotoa
- 1 : 1 Neliö -kuvan logosta sometilien profiilikuvaan käytettäväksi.

Graafinen ohjeisto on jokaiselle uudelle brändille ja uudelleenbrändäykselle must have. Brändinhallintaan sisältyy niin monia eri toimijoita, että yhtenäinen ilme saadaan säilytettyä parhaiten määrittämällä brändille selkeät rajat ja käyttötavat. Se sisältää:

- Logon suunnittelun tai uudistaminen ja siihen liittyvät ohjeistukset .
- Fonttien ja värien määrittely sekä väriprofiilit eri käyttötarkoituksiin
- Elementit ja ikonit, yhteensä 10 kpl
- n. 12 sivuinen selkeä ohjeistus siitä, miten kaikkia eri osia voidaan käyttää ja yhdistellä


Tehokkaan myynnin apuna on aina selkeät ja ymmärrettävät myyntimateriaalit. Ruutuvihkojen aika alkaa olla ohi. Siinä missä kauppaa edelleen tehdään "hypisteltävien" materiaalien kanssa, näyttävät ja siistit myyntimateriaalit parantavat uskottavuuttasi.

Vaikka toisin voisi kuvitella, autoteippien ja muiden suurkuvatöitten suunnittelu ja toteuttaminen on ammattilaisen heiniä.

Design VA on voittanut palkintoja rekkanäyttelyissä ja suunnittelemiamme autoja on esitelty n. 11 eri sanoma- tai aikakauslehden sivuilla. Autamme asiakkaitamme liikkuvan kaluston suunnittelussa, kuten myös toimitilojen ikkunateippausten sekä opasteitten suunnittelussa.

Meillä on laaja tekijäverkosto ympäri suomen ja tunnemme sopivimmat tekijät projektiisi.

Varaa tapaaminen ja keskustellaan ideastasi.

Voit lähettää meille sähköpostia tai whatsappia.

Info-sähköposti tavoittaa itse yrittäjän.

Osoite 

Kelatie 16 A2,
01450 Vantaa

Yrittäjä

Veera Anttila
Linkedin

S-posti
& puh. nro

info@designva.fi
050 511 6157

© Copyright 2023 Design V.A. - All Rights Reserved.