best css templates

YRITYS

B2B saa väistyä, me elämme B4B

YRITTÄJÄ

Tässä vaiheessa, vuonna 2018, yrityksessä työskentelen vain minä, Veera Anttila, yrityksen perustaja. Minulla on 6,5 vuoden kokemus Graafisena suunnittelijana, sekä ”jokapaikan höylänä” etelä-pohjalaisessa mainostoimistossa, jossa vastasin toimiston erilaisista töistä mainosten suunnittelun ohessa, esimerkiksi. suurkuvatulostamisesta, digipainamisesta, piirustuskopioista, sekä toimiston perustoiminnoista hankinnasta myyntiin ja asennuksiin.

Oman kokemukseni lisäksi nojaan ja yritykseni tulee aina nojaamaan taitaviin ja luotettaviin yhteistyökumppaneihin, joiden kanssa yhdessä haluamme luoda teille kokonaisvaltaisen mainospalvelun, teidän yrityksenne parhaaksi.

MISSIO JA ARVOT

Miksi markkinointiviestintä on yrityksemme intohimo? Koska hyvä markkinointiviestintä auttaa yrittäjiä menestymään.


Jokaisella yrityksellä on oma tarjottavansa markkinoille, oma ratkaisu asiakkaan ongelmaan, mutta miten asiakkaan ongelma voitaisiin ratkaista, mikäli asiakas ei tiedä ratkaisusta?


Yrityksemme intohimo on yrittäjien auttaminen. Haluamme olla mukana nostamassa maamme ylläpitäjiä korkeammalle kykyjemme puitteissa. Toimimme siis B4B, eli business FOR business. 


Toivon että yritykseni voi auttaa teidänkin yritystänne myynnissä ja markkinoinnissa.

Yrityksemme arvoihin kuuluu tuottaa aina rehellistä ja luotettavaa markkinointia, koska nykyään markkinointiviestinnässä totuus on se, että rehellisyys, avoimuus sekä inhimillisyys ovat vetovoimaisimpia piirteitä.


Kohtelemme asiakkaitamme ihmisinä ja pyrimme parhaamme mukaan täyttämään heidän toiveensa, mutta lupaamme suoraan, että surkeaa mainontaa emme tee. Tämä siksi, että jokaisen yrityksen brändi on sen suurin voimavara markkinoinnissa ja jos brändi falskaa, on nykymarkkinoilla todella hankalaa.


Tavoitteenamme on saada asiakas erottumaan kilpailijoistaan sekä tuottaa asiakkaan brändille lisää arvoa ja tehdä töitä positiivisella otteella pilke silmäkulmassa.

Tutustukaa henkilökohtaiseen portfoliooni tästä.
Löydätte linkin takaa murto-osan vuosien aikana
tekemistäni asiakastöistä.

Haluatko yhtä hienot sivut? 1-osaisten käyntikorttisivujen suunnittelu alk. 300€


Design VA Oy, Kelatie 16, 01450 Vantaa | info@designva.fi | 050 511 6157
Copyright (c) 2016 Design VA Oy