css templates

YRITYS

B2B saa väistyä, me elämme B4B

YRITTÄJÄ

Tässä vaiheessa, vuonna 2018, yrityksessä työskentelen vain minä, Veera Anttila, yrityksen perustaja. Minulla on 7 vuoden kokemus Graafisena suunnittelijana alalta. Toimin ”jokapaikan höylänä” etelä-pohjalaisessa mainostoimistossa, 5 vuotta, jossa vastasin toimiston erilaisista töistä mainosten suunnittelun ohessa, esimerkiksi. suurkuvatulostamisesta, digipainamisesta, piirustuskopioista, sekä toimiston perustoiminnoista hankinnasta myyntiin ja asennuksiin. Sieltä siirryin Vantaalle teippitaloon vuodeksi "jokapaikan höyläksi" jonka jälkeen hyppäsin oman yrityksen puikkoihin.2018 alussa.

Oman kokemukseni lisäksi nojaan ja yritykseni tulee aina nojaamaan taitaviin ja luotettaviin yhteistyökumppaneihin, joiden kanssa yhdessä haluamme luoda teille kokonaisvaltaisen mainospalvelun, teidän yrityksenne parhaaksi. Yrityksen toiminta on kehittymässä myös siihen suuntaan, että pian kauttamme voit tilata myös lehdistötiedotteen, oikean toimittajan kirjoittamana (jolloin julkaisutodennäköisyys kasvaa)

Olen Helsingin nuorkauppakamarin, BNI Flow Stadin ja Aviapolis Business Network Ry:n jäsen. Näiden lisäksi harrastan itseopiskelua, piirtämistä ja tuuriliikuntaa.

Jos jotain töitäni olet jossain saattanut joskus nähdä, niin ehkä laitoit merkille 2016 Parempaa lihaa kuin tinderissä -mainoksen?

Lisäksi työni ovat saaneet melkoisen määrän huomiota autoalan julkaisuissa, ja pääsivätpä ne iltalehteen ja iltasanomiinkin.


MISSIO JA ARVOT

Miksi markkinointiviestintä on yrityksemme intohimo? Koska hyvä markkinointiviestintä auttaa yrittäjiä menestymään.


Jokaisella yrityksellä on oma tarjottavansa markkinoille, oma ratkaisu asiakkaan ongelmaan, mutta miten asiakkaan ongelma voitaisiin ratkaista, mikäli asiakas ei tiedä ratkaisusta?


Yrityksemme intohimo on yrittäjien auttaminen. Haluamme olla mukana nostamassa maamme ylläpitäjiä korkeammalle kykyjemme puitteissa. Toimimme siis B4B, eli business FOR business. 


Toivon että yritykseni voi auttaa teidänkin yritystänne myynnissä ja markkinoinnissa.

Yrityksemme arvoihin kuuluu tuottaa aina rehellistä ja luotettavaa markkinointia, koska nykyään markkinointiviestinnässä totuus on se, että rehellisyys, avoimuus sekä inhimillisyys ovat vetovoimaisimpia piirteitä.


Kohtelemme asiakkaitamme ihmisinä ja pyrimme parhaamme mukaan täyttämään heidän toiveensa, mutta lupaamme suoraan, että surkeaa mainontaa emme tee. Tämä siksi, että jokaisen yrityksen brändi on sen suurin voimavara markkinoinnissa ja jos brändi falskaa, on nykymarkkinoilla todella hankalaa.


Tavoitteenamme on saada asiakas erottumaan kilpailijoistaan sekä tuottaa asiakkaan brändille lisää arvoa ja tehdä töitä positiivisella otteella pilke silmäkulmassa.

Miten asiakkaamme ovat hyötyneet tähän saakka?

Referenssejä ja työnäytteitä

Edellisessä elämässä kartutettua työkokemusta