css templates

PALVELUT

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavia palveluja ja tuotteita:

Graafinen suunnittelu

Painomainosmateriaalit sekä digitaaliset ratkaisut: 

esitteet, digiesitteet, pdf:tiedostot, kuvat-led näyttöihin, bannerimainokset verkkoon, käyntikortit, kyltit, rollupit, flyerit, banderollit, telttakankaat, pressut, rekkapressut, ajoneuvoteippaukset, messumateriaalit, messuseinät, messupöydät, lomakkeet, liput,  kupongit, julisteet, ikkunateippaukset, kirjekuoret, kortit, ruokalistat, lukujärjestykset, tiedotteet, uutiskirjeet, etiketit, tarrat, teipit, kynät, mainosliput, valomainokset, myymälämainonta, vektorointi, kuvankäsittely, copywriting ym.

 

Painatuspalvelut

Painatuspalvelu on erinomainen ja aikaa säästävä tapa ulkoistaa mainosmateriaalin valmistus jollekin, joka hoitaa kaiken valmiiksi, teidän jaettavaksenne. Työstä jää kokonaan turha sähellys ja tuskailu, ja painovirheiden riski pienenee huomattavasti.

Palvelu käsittää Graafisten suunnittelutöiden toteutuksen ja tuotteiden hankinnan yhteistyökumppaneiltamme, esimerkiksi esitepainatus, painoaineiston valmistelu, painon tilaus sekä  toimitus asiakkaalle. Näin teidän ei välttämättä tarvitse poistua toimistolta lainkaan. 

Digimarkkinointi

Digimarkkinointiin kuuluvat kaikenlaiset digitaaliset mainostyöt, kuten bannerit, googlemainokset, web sivut, sosiaalinen media, sisällöntuotanto jne.

Sosiaalinen media vaatii meiltä aikaa ja huomiota, jotta se kannattaa. Yhä suurempi siivu markkinoinnista keskittyy digitaaliseen markkinointiin. Myös tämän voi ulkoistaa tehtäväksi yrityksen ulkopuolelle. Kalliita työtunteja säästyy ja brändin arvo paranee kun sosiaalisessa mediassa julkaisu vakiintuu ja on selkeää. Kuitenkin edelleen voitte itse julkaista sivuillanne esimerkiksi terveisiä työpaikalta tai kuvia työpäivän iloista.

Suunnittelutyöt 75€/h alv 0%

...Tai sovitulla urakalla. Asennus ja poistopalvelut 62€/h alv 0%.

Ota yhteyttä, tehdään yhdessä parempaa mainontaa:


Design VA Oy, Kelatie 16, 01450 Vantaa | info@designva.fi | 050 511 6157
Copyright (c) 2016 Design VA Oy