bootstrap html templates

Design VA Oy:n Palvelut

Yleisimpiin palveluihimme kuuluvat graafisen suunnittelun työt.

Graafinen suunnittelu palvelee asiakasyritystä ja tukee sen tähänastista viestintää, tai luo uuden visuaalisen ilmeen.

Graafinen suunnittelija on työkalu toiminnallesi, jonka avulla sinun visiosi yrityksen ulkoasusta toteutuu. Graafinen suunnittelija mainostoimistossa ei takerru omaan näkemykseensä, vaan on avoin ja muuntautumiskykyinen asiakkaan toiveiden mukaan.

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavia palveluja ja tuotteita:

Graafinen suunnittelu

Painomainosmateriaalit sekä digitaaliset ratkaisut: 

esitteet, digiesitteet, pdf:tiedostot, kuvat-led näyttöihin, bannerimainokset verkkoon, käyntikortit, kyltit, rollupit, flyerit, banderollit, telttakankaat, pressut, ajoneuvoteippaukset, messumateriaalit, messuseinät, messupöydät, lomakkeet, liput,  kupongit, julisteet, ikkunateippaukset, kirjekuoret, kortit, ruokalistat, lukujärjestykset, tiedotteet, uutiskirjeet, etiketit, tarrat, teipit, kynät, mainosliput, valomainokset, myymälämainonta, vektorointi, kuvankäsittely, copywriting ym.

 

Painatuspalvelut

Painatuspalvelu on erinomainen ja aikaa säästävä tapa ulkoistaa mainosmateriaalin valmistus jollekin, joka hoitaa kaiken valmiiksi, teidän jaettavaksenne. Työstä jää kokonaan turha sähellys ja tuskailu, ja painovirheiden riski pienenee huomattavasti.

Palvelu käsittää Graafisten suunnittelutöiden toteutuksen ja tuotteiden hankinnan yhteistyökumppaneiltamme, esimerkiksi esitepainatus, painoaineiston valmistelu, painon tilaus sekä  toimitus asiakkaalle. Näin teidän ei välttämättä tarvitse poistua toimistolta lainkaan. 

Digimarkkinointi

Digimarkkinointiin kuuluvat kaikenlaiset digitaaliset mainostyöt, kuten bannerit, googlemainokset, web sivut, sosiaalinen media, sisällöntuotanto jne.

Sosiaalinen media vaatii meiltä aikaa ja huomiota, jotta se kannattaa. Yhä suurempi siivu markkinoinnista keskittyy digitaaliseen markkinointiin. Myös tämän voi ulkoistaa tehtäväksi yrityksen ulkopuolelle. Kalliita työtunteja säästyy ja brändin arvo paranee kun sosiaalisessa mediassa julkaisu vakiintuu ja on selkeää. Kuitenkin edelleen voitte itse julkaista sivuillanne esimerkiksi terveisiä työpaikalta tai kuvia työpäivän iloista.

Suunnittelutyöt 75€/h alv 0%

...Tai tarjouksen mukaan.

Annamme aina vähintään arvion tarvittavasta työajasta kunkin projektin kohdalla, jotta yrittäjän on helpompi suunnitella mainosbudjettinsa.

Referenssejä ja työnäytteitä

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Tässä muutamia mielipiteitä palvelustamme.

Aivan mahtava palvelu. Nopea toimitus, asiakkaan toiveita kuunteleva, ystävällinen suunnittelija. Aivan upean logon sain, ja inhimilliseen hintaan! Tulevat tilaukset hoidan tätä kautta, olen löytänyt todellisen timantin. Kiitos Veera!

Kun haluat ensiluokkaista, humoristista ja idearikasta tuoreen otteen omaavaa mainostajaa, tässä on nainen paikallaan! Erittäin tyytyväinen nyt ensimmäiseen yhteiseen projektiin ja kyllä tämä matka tästä yhdessä jatkuu tulevaisuudessakin, Täysi kymppi ja plussat päälle!

Hyvin suunniteltu yrityksen ilme on selkeästi luonut yrityksestämme ammattitaitoista ja luotettavaa mielikuvaa. Tulokset alkavat näkyä ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Design VA Oy palvelee myös muita saman alan toimijoita.

Jos kiire painaa päälle ja tarvitsette väliaikaisia lisäkäsiä.

Jos yrityksesi kasvu on nopeaa ja sesonki aiheuttaa aikataulupaineita, voit delegoida suunnittelun myös talon ulkopuolelle. Toimimme liiketoimintaanne kunnioittaen ja rehdisti. Tavoitteemme on pitkäaikainen yhteistyö kanssanne.

Kun suunnittelijasi sairastuu tai lomailee.

Väliaikaiset henkilöstömuutokset saattavat aiheuttaa ikäviä, yllättäviä tilanteita. Työt saattavat seisahtaa ja pysähtyä paikalleen. Koska kiire on yleistä, kaivataan nopeaa reagointia. Me kykenemme hyppäämään kelkkaan vauhdista ja auttamaan silloin, kun sitä tarvitsette. 

Jos yrityksellänne ei vielä ole omaa suunnittelijaa.

Jos yrityksenne on välivaiheessa, tai ei ole vielä löytänyt oikeaa työntekijää, voitte paikata henkilöstövajetta tilaamalla suunnittelun luotettavalta tuuraajalta.

Ota siis yhteyttä nyt.

Soita heti Kysy lisää

Tutustu case esimerkkeihin.

Design VA on ehtinyt tehdä kaikenlaista ja näkyä vaikka missä. Asiakkaat ovat saaneet konkreettista apua ja todellisia tuloksia pienin panoksin. Lue lisää.

Näytä Caset