Mobirise


MAINONNAN SUUNNITTELU

Autamme mainosviestin suunnittelussa ja mainoskampanjoissa sekä perinteisessä mediassa, että digimarkkinoinnissa.

Kuka kissan hännän nostaa ellei kissa itse?

Jokainen yritys tarvitsee mainontaa. Jos yritys ei mainosta, ei kukaan voi löytää yritystä, eikä päätyä sen asiakkaaksi.

Markkinointi kertoo sen, mitä tehdään että saataisiin asiakkaita, kun taas mainonta toimii mielenkiinnon herättäjänä ja kutsuu asiakkaan yrityksen pariin.

Yleisin virhe suomalaisten yritysten mainonnassa on puhua väärälle ja liian laajalle kohderyhmälle.

Miksi mainostaminen kannattaa?

Olipa yritys uusi tai toiminut jo pitkään, mainostaminen on jokaiselle toimivalle yritykselle tärkeää.


Pysyt "mielen päällä"

Jatkuva mainonta pitää yrityksen ihmisten mielissä. Jos esimerkiksi gigantti lakkaisi mainostamasta, asiakkaat menisivät herkästi sen kilpailijoille.

Asiakas on ajan tasalla

Asiat kehittyvät jatkuvasti. Mainonta on hyvä keino tiedottaa uutuuksista ja siitä, miten yritys voi auttaa asiakasta ratkaisemaan ongelmansa uudella tavalla.

Brändilojaliteetti

Mainonta luo asiakkaassa lojaliteettia. Lojaliteettiin vaikuttaa myös käyttäjäkokemus ja käyttöliittymät joiden kautta asiakas ostaa kuten verkkokauppa.

Uusia asiakkaita

Mainostamalla yrityksen on mahdollista saada helpommin asiakkaakseen myös niitä, jotka eivät ole yritykseltä aikaisemmin ostaneet.

Lisä-/uudelleenmyyntiä

Mainonta muistuttaa asiakkaita ostamaan lisää hyväksi havaitsemaansa tuotetta. Jälkimarkkinointi on usein unohdettu mutta tehokas keino tehdä myyntiä.

Jatkuvaa kauppaa

Systemaattinen jatkuva mainonta kasvattaa yrityksen liikevaihtoa. Tutkimuksissa todettiin, että menestyvien kasvavien yritysten budjetista jopa 30 % oli ohjattu markkinointiin ja sitä kautta mainontaan.

Tule asiakkaiden tietoisuuteen ja myy enemmän.

Oikein kohdennettu viesti tavoittaa tänäänkin
kanavasta riippumatta. 

Ota tuottavuusloikka nyt.

© Copyright 2019 Design V.A. - All Rights Reserved.      Kaikki sivuston hinnat ovat alv 0%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.