free site design templates

CASET

Kertomuksia menestyksestä.

CASE MANA GAIA

Pienten facebook kampanjoiden äiti

"Kampanjan konversioprosentti 13%. Konversiossa mitattiin kampanjan tavoittamien ihmisten ja syntyneiden ostojen suhdetta."


Kun kyse on kauneudenhoitoalasta ja hyvinvoinnista, ajattelevat suurimmaksi osaksi mainostajat aina naisia. Kauneusalan asiakkaista kun suurin osa kuuluu naissukupuoleen. Mitä kukaan muu ei uskaltanut tehdä, oli kohdentaa mainonta miehiin.

Miten kauneudenhoitopalveluja voisi myydä miehille? Ennakkokäsitykset hyvinvointi- ja kauneudenhoitopalveluista istuvat tiukassa miehillä, ja vaikka muutosta on havaittavissa, ei muutos vielä ole niin suuri, että ennakkoluulot olisivat poistuneet. 

Mutta on yksi hetki, yksi aika, kun miehet ostavat myös kauneudenhoitopalveluja. Kun vaimo, tyttöystävä, heila tai muuten elämän tärkeä nainen saa lahjan. 

Päätimme siis luoda lahjakorttikampanjan miehille.

Budjetti oli pieni joten päätettiin luoda facebook kampanja, joka rohkaisi ottamaan yritykseen yhteyttä yksityisviestitse ja lupasi, että lahjakortin saattoi ostaa ja saada sitä kautta helposti ja nopeasti. Mainoksen kohderyhmäksi asetettiin 18-65 vuotiaat miehet uudenmaan alueella. Pienellä panostuksella sille ostettiin jonkin verran näkyvyyttä, ja kampanjan odotettiin tavoittavan muutaman tuhatta potentiaalista asiakasta.

Kampanja kesti 3 viikkoa joulukuun alusta jouluaattoon. Se tavoitti 210 henkilöä, joista 28 osti lahjakortin. Kaikki olivat miehiä ja suurin osa korteista myytiin päivää ennen jouluaattoa.

Kokonaiskulu kampanjalle oli 79,84€ alv 0% joka sisältää sekä suunnittelutyön, että maksetun facebook näkyvyyden.

Asiakkaan rahallinen hyöty kampanjasta pelasti heidän joulunsa.

Tsekkaa hoitolan sivu ja varaa itsellesi hoito:

www.managaia.com 


Case Hakki

Mercedes Benz Arocs "Hakki" valmistui vuonna 2017.

"Hakki oli ensimmäinen iso rekkaprojekti, johon osallistuin alusta loppuun."


"Projekti alkoi loppuvuodesta 2016. Kuljetus J. Laakso oli hankkinut uuden sora-auton ja päättänyt rakentaa siitä yhtiön ensimmäisen sisustoja myöten modifioidun auton. Puhuttiin, että autoon tulisi firman muussa kalustossa näkyvää HIFK elementtiä, ja koska Matti Hagman, legendaarinen HIFK pelaaja oli menehtynyt vasta marraskuussa.

Ajatuksena oli luoda autosta illuusio, että auton kyljen sisältä repeymästä näkyy ulos Hagman ja HIFK aiheista kuvaa. Kylkien lisäksi auton sivupellit teipattiin yli aiheeseen sopien. Projektin aineistot kasattiin yhteen iltatöinä Tammi-Maaliskuun aikana. Itse teippaus suoritettiin huhtikuussa. Tavoitteena oli, että auto olisi valmis teippauksien osalta toukokuussa. Deadline tältä osin toteutuikin. Auto lakattiin keväällä 2018 ja nyt tarrat kulkevat sen mukana aina.

Autoon valittiin arlon 6100 teippi sekä 3210 laminaatti. Kylkien suurten kuvien lisäksi autoon teipattiin sponsoritekstit, vanteiden tekstit, keulan raidoitukset sekä keulan ifk -logo.

Suunnittelutyön osuus oli n. 1000€ Teippien n. 2500 € alv 0%

Hakki on niittänyt menestystä suomessa ja saanut melkoisen määrän julkisuutta osakseen. Pelkästään vuonna 2017 se komeili 5 eri lehdessä ja voitti 3 pokaalia, joista yksi oli Kankaanpää custom shown näyttelyn parhaan auton palkinto.

Vuonna 2018 sen on saattanut bongata ajolinjasta, trailer -magazinen FB sivulta ja viimeisimpänä se päätyi ranskalaisen kuvausryhmän nauhalle. Lisäksi kankaanpää custom show toi jälleen yhden pystin pokaalirivistöön, kun hakki valittiin Sora-auto luokan voittajaksi.

Suomi 100 Sprinter

Sprinter 316 matkailuauto

"Sprinteristä piti aluksi tulla paljon pienempi projekti, mutta nälkä kasvoi syödessä."


2017 vuoden syksyllä tuli tieto, että Kuljetus J. Laakson Timo Laaksolle oli tulossa uusi matkailuauto. Aihe oli jo valmiiksi olemassa, siitä tulisi Suomi 100 sprinter. Aluksi ajatus oli tehdä teippaus hieman pienemmässä skaalassa, ehkä pelkkä kuvaraita auton kylkiin kertomaan Suomen historiasta, mutta suunnitelmaa hetken pyöriteltyä mikään ratkaisu ei tuntunut riittävän hyvältä. Täytyi kokeilla miltä kehitelty kollaasi näyttäisi koko kyljen kokoisena. Tulos näytti hyvältä ja päädyttiin kuitenkin tekemään autoon isot teipit.

Autosta haluttiin luoda taideteos joka kuvastaa Suomen historiaa sota-ajoista kasvun aikaan ja lopulta nykypäivään. Kuskin puolella Suomineito taistelee Edvard Iston maalauksessa venäjän kaksipäistä kotkaa vastaan. Suomineitoa auttavat Suomen Ilmavoimat, Merivoimat ja Maavoimat Lottia myöten. Apukuskin puolella aikajana kertoo suomalaisesta arkkitehtuurista, sotakorvauksien maksusta, äitiyspakkauksesta, kasvun ajan kukoistuksesta, tukkijätkistä, Lasse Virenistä ja kansalliskukasta sekä eläimestä. Kokoelma päättyy Suomen jääkiekkomenestykseen, sekä Kuljetus J. Laakson oman historian viimeisimpään lehteen, Hakki -rekkaan. 

Autoon valittiin arlon 6100 teippi sekä 3210 laminaatti. Koska autossa on kyljissä ikkunat, eikä niitä haluttu umpeen, päätettiin ikkunoiden osalta käyttää perferoitua ikkunareikäteippiä. Näin näkyvyys sisältä säilyy normaalina.

Suunnittelutyön osuus oli n. 500€ Teippien n. 2000 € alv 0%

Sprinteristä kirjoitettiin Vehon toimesta lehdistötiedote, ja se päätyi 4 eri lehteen itsenäisyyspäivän alla. Lisäksi Veho julkaisi omissa kanavissaan samaisen jutun.

Sprinter pokkasi ensimmäisen pokaalinsa 2018 Kankaanpää Custom Showssa sijoittuen toiseksi pakettiautoluokassa.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Tässä muutamia mielipiteitä palvelustamme.

Aivan mahtava palvelu. Nopea toimitus, asiakkaan toiveita kuunteleva, ystävällinen suunnittelija. Aivan upean logon sain, ja inhimilliseen hintaan! Tulevat tilaukset hoidan tätä kautta, olen löytänyt todellisen timantin. Kiitos Veera!

Kun haluat ensiluokkaista, humoristista ja idearikasta tuoreen otteen omaavaa mainostajaa, tässä on nainen paikallaan! Erittäin tyytyväinen nyt ensimmäiseen yhteiseen projektiin ja kyllä tämä matka tästä yhdessä jatkuu tulevaisuudessakin, Täysi kymppi ja plussat päälle!

Hyvin suunniteltu yrityksen ilme on selkeästi luonut yrityksestämme ammattitaitoista ja luotettavaa mielikuvaa. Tulokset alkavat näkyä ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Design VA Oy on tehnyt paljon muutakin. Tässä hiukan esimerkkejä.

...tai jos vakuutimme sinut jo, voit myös ottaa heti yhteyttä

Ota yhteyttä