site templates free download

AINEISTO-OHJE

Tässä ohjeita aineiston keräämiseen ja toimittamiseen suunnittelua varten:

Aineisto toimitetaan joko sähköpostitse,mikäli sähköpostipalvelimen tila aineistolle riittää), muistitikulla tai pilvipalvelun kautta.


Valokuvat toimitetaan mieluiten vähintään 300dpi tarkkuudella. Hahmottamisen helpottamiseksi siis 8-12 megapixelin kuvat soveltuvat max. 42 x 30 cm kokoisiin tulosteisiin. 16-20 megapixelin kuvat n. 100 x 70 cm kokoisiin tulosteisiin. Mikäli asiakas toimittaa pienempiä kuvia kuin pyydetty, suunnittelija ei ota vastuuta kuvien laadusta painotilanteessa. Pyrimme toki aina varmistamaan onko tarkoitus käyttää pienempää kuvaa. Logotiedostot vektorimuotoisena, .ai .eps tai .pdf muodossa. Mikäli logo toimitetaan bittikarttana, logo vektoroidaan, tästä veloitetaan vektrorointikulu 90€ (vektoroidut tiedostot toimitetaan asiakkalle myös muuta käyttöä varten 3 eri tiedostomuodossa)..


Mikä on vektoritiedosto? Tutustu tiedostomuotojen eroihin tästä


Lähetä kuvat aina alkuperäisinä bittikarttatiedostoina.

Älä koskaan upota kuvia wordiin, powerpointiin, exeliin tai mihinkään office ohjelmaan tai muuhun asiakirjakäsittelyohjelmaan (Nämä ohjelmat on suunniteltu näytöllä katsottavaksi tai asiakirjojen tekoon, ei painotarpeisiin, eli näissä ohjelmissa kuvat automaattisesti pienenevät 72dpi tarkkuuteen).


Parhaat bittikarttaformaatit jotka aukeavat 99% varmuudella:

JPEG, TIFF, PNG, BMP, PDF, PSD.


Blogistamme löydät lisää vinkkejä mainonnan suunnitteluun.
Ota yhteyttä, tehdään yhdessä parempaa mainontaa:


Design VA Oy, Kelatie 16, 01450 Vantaa | info@designva.fi | 050 511 6157
Copyright (c) 2016 Design VA Oy